Followers

Wednesday, 6 November 2013

Macam mana aku boleh jadi exotics and minat suho ?? ^^

hye guys ,,
hari ni nak cite pasal my bias ,,
dieorang ni cute sgt ,, auwwmm melting je tgk muka dieorang ,
Korang pun mesti kenal die jugak kan ?? ^^ eheh
Spe yang tak kenal Exo kan ,,
Sekarang ni aku dh bertukar jdi exotics plak ,, eheh
korang nak tahu tak mcm mne aku blh jdi exotics ,, ?? ^^
Sebenarnya aq dh knal lme dh exo ni ,, sejak era MAMA lagi ,,
Tpi ,, tu blm btl2 knal lgy ,, mse era MAMA tu nama dieorg pn aq tak thu ,,
Muka pun x dp nak cam ,, hoho
Sekarang ni perfect sgt ,, nama hafal, muka blh cam ,, tarikh hari jadi hafal ,, 
hafal ker ?? ^^ ahah separuh je lah ..
Nak tahu tak mcm mne aq blh jadi exotics ?? ^^
korang tgk video dkt bwh ni ,, tgk minit ke 2.50 ,,
Aku rasa kalu korang tgk pn, korang blh terpikat dgn senyuman suho ^^ arhh 
dont make me crazy ,, ahahha
Korang knal suho tak ?? ^^ 
Klau tak knal meh aq tunjuk kn gmbr die kt korang ,, ^^
melting kn ??  dari situ lh aku blh jdi exotics ,,
dan minat exo tahap gilerr ,, lagi gilerr dri orang gilerr .. ahah
Cute tak suho ,, die ni happy org nye ,,
Tpi klau time serius ,, garang muka die ,, eeheh 
Leader mesti kne garang skit kan ,, ahah 
 -The End-

Copyright © All Right Reserved by xxhyejixxing 2014-2015